Радна акција је почела, прикључи се!

Јуче је у организацији чланова скупштине клуба, навијача и симпатизера клуба, одржана прва у низу акција сређивања нашег стадиона.

Чланови скупиштине клуба, и истакнути глумци Виктор Савић и Александар Радојичић, уз подршку навијача Црвене звезде, иницијатори су ове радне акције. Они су изјавили да је циљ овог пројекта да се среде трибине нашег стадиона, да се оперу зидови, почупа коров, замене поломљене столице, бетонирају степенице, да се уреди и офарба ограда око терена… У наредном периоду план је да се офарба кров стадиона, који има 35.000 квадрата и за који ће бити потребно осам тона боје. План је да се уреди плато испред северне трибине, као и сви прилази стадиону.

Круна акције биће сређивање фасаде стадиона и то на начин као што су наши дедови изградили „Маракану“. Планира се обнављање куповине популарних „циглица“. Цена појединачне циглице биће 20 динара. Донирањем 100 циглица, добијаће се захвалница док ће за донирање 600 циглица, име донатора бити угравирано у једну циглицу и биће постављена на фасади стадиона.

Позив свим навијачима да се прикључе у ову акцију, како би се све идеје спровеле у дело. Информације око наставка радне акције могу се добити на званичном вибер чету фудбалског клуба, као и на навијачким форумима.

Дођимо да заједно очистимо нашу кућу, следимо дух наших предака!