Радоња, ХВАЛА на свему!

Један од најталентованијих српских фудбалера, доскорашњи члан Звезде, учесник Светског првенства, званично је представљен у Марсеју.

 

Немања Радоњић, често називан „несташним дечком“ српског фудбала, од јуче је и званично првотимац Марсеја. Популарни Радоња је помогао својој Звезди да избори учешће у Лиги Шампиона, са њом је играо Лигу Европе прошле сезоне, освојио титулу, дао изузетно леп и важан гол у дербију…подугачка је листа његових достигнућа, дриблинга који узимају дах, брзине која се тешко „хвата“ голим оком.

Његов трансфер у Марсеј, укупне вредности 12 милиона евра, је свакако највећи у последњих неколико сезона, иако Звезда због комплексне структуре његовог уговора није могла да рачуна на пун износ. Радоњић се од Звездиног дреса опростио после 47 утакмица у којима је оставио дубок траг. Био је све што смо желели да буде када је долазио, на сваком мечу је гинуо за клуб, никада није давао мање од 120% својих могућности, и заслужено себи обезбедио сензационалан трансфер у редове француског великана.

Момче, хвала ти на свему, и пуно среће у даљој каријери!