Радоњић: Играо сам под ињекцијама али исплатило се

Огромну радост навијачима Црвене звезде донео је у 98. минуту меча Немања Радоњић када је снажним ударцем послао лопту испод пречке голмана Спартака.

– Бен ме је фантастично упослио, када сам шутнуо лопту нисам знао где ће отићи. Мислио сам да ћу погодити пречку. На срећу није било тако. Уз гол у дербији ово ми је најважнији гол у каријери. Играо сам под ињекцијама, нога ме јако боли. Још у 70. минуту сам желео да тражим измену, али сам рекао себи играј, па како буде. Исплатило се – рекао је Радоњић.

Звездин крилни нападач осврнуо се на учинак своје екипе у 120 минута меча у Трнави:

– Још једна тешка утакмица, са много дуела је иза нас. Добро је да смо дали брз гол, одмах после примљеног. Када је Спартак повео рекао сам себи да морамо да прихватимо то и да дамо све од себе како бисмо им се што пре реванширали. Срећом Бен је постигао фантастичан гол и све је после било много лакше.

После утакмице уследило је велико славље испред трибине са нашим навијачима:

– Захвалио бих се нашим присталицама што су дошли и у Трнаву због нас, што нас бодре на свакој утакмици, где год да играмо. Поручио бих нашим навијачима да се спремамо за следећу недељу, чека нас веома важна утакмица, борићемо се свим силама да уђемо у Лигу шампиона – поручио је Радоњић.