Роберт Просинечки: Звезда коначно тамо где заслужује да буде!

Велики Жути, некадашњи играч Црвене звезде, члан златне генерације која је покорила Европу и бивши стратег црвено-белих, није крио одушевљење због чињенице да је Црвена звезда поново у Лиги шампиона.

„Звезда је див који се пробудио! Велики је ово успех, али није плод случајности него јер се у одређеном периоду добро ради у клубу. Било је и среће у Салцбургу, али како у животу и фудбалу може без ње… Звезда је имала у прошлој сезони не само учешће у Лиги Европе, него и пласман у шеснаестину финала. Сада је надоградила то уласком у Лигу шампиона, то је битно и за имиџ и финансије клуба“.

За Роберта Просинечког еуфорија је оправдана и очекује три спектакла на „Маракани“.

„Еуфорија је евидентна и логична, клуб као што је Црвена звезда заслужује да буде учесник Лиге шампиона. Такође и навијачи, не сумњам да ће да направе спектакуларну атмосферу“.

Популарни Роби још увек не зна да ли ће моћи предстојеће утакмице да испрати на стадиону „Рајко Митић“ због обавеза, али се нада да ће бити уз његову Црвену звезду.

„У великом сам послу са репрезентацијом Босне и Херцеговине, доста сам везан за то. У овом тренутку немам појма хоћу ли стићи да одгледам уживо неку утакмицу, могуће је“.

Навијачи жељно ишчекују потенцијални долазак Великог Жутог на „Маракану“.