РСБ ЕКСЛУЗИВНО: Звезда изузетно незадовољна односом од стране КСС-а!

Kako сазнајемо челници КК Црвена звезда изузетно су незадовољни радом КСС-а а првенствено радом Дејана Томашевића. Из тог разлога постојала је чак идеја да се из револта према КСС-у наступи искључиво са домаћим играчима.

Црвена зевзда ће на предстојећем турниру Купа Радивоја Кораћа у Нишу због ограничења у броју странаца бити лишена чак тројице првотимаца. Како сазнајемо стручни штаб се одлучио да прекобројни тројац буде: Мајкл Оџо, Мохамед Фаје и Кеј Си Риверс. Такође, сазнали смо да насупрот неким информцијама, нити један играч Црвене звезде није аплицирао за добијање пасоша. Осим тога, постоји незадовољство одлуком КСС-а да се Куп игра у Нишу упркос епидемији грипа због којег је број умрлих двоцифрен. Црвена звезда је указала на ту чињеницу, али КСС није хтео да уважи њен предлог да се одигравање купа одложи или премести.

За разлику од Црвене звезде, кошаркашки клуб Партизан је свој проблем са бројем странаца решио натурализовањем Маркуса Пејџа који је тиме стекао право играња на купу.