РСБ ИНТЕРВЈУ: Тијана Малешевић – Звезда је институција!

Женски одбојкашки клуб Црвена звезда се и ове сезоне појачао са једном од најбољих српских одбојкашица Тијаном Малешевић. Своју каријеру је започела у родном Ужицу да би убрзо наставила интернационалну каријеру. Са репрезентацијом Србије је освојила готово све: Светско првенство, Европско првенство (два злата и једну бронзу), сребро на Олимпијским играма као и бројна друга одличја из Европске лиге, Светског купа и Гран прија. Паузе у својој интернационалној каријери и боравак у Београду је већ по други пут искористила да наступа за Црвену звезду. У разговору за РСБ је истакла:

– Пошто сам у прошлој сезони одлучила да се, условно речено, одморим полусезону и боравим у Београду, наравно први избор је била Црвена звезда. Поред тога што је институција тренер је Сале, који нам је уједно и помоћни у репрезентацији што ми је јако одговарало. Ове сезоне се то исто поновило.

Наставила је о квалитету Звездине екипе:

– Доста је младих играчица, не само у Црвеној звезди већ и у другим клубовима. Сјајна су деца, ако могу тако да их назовем пошто су доста млађе од мене. Није било тешко да се уклопим са њима и да нађемо заједнички језик. Заиста нам је лепа атмосфера

Разговарали смо и о многим другим темама па у наставку можете погледати цео разговор: