РСБ личност и тренер – Владан Милојевић

Апсолутни победник за 2018. годину. Владан Милојевић убедљиво је изабран од стране навијача за личност године и тренера године.

Владан Милојевић другу годину за редом изабран је за личност године на нашем форуму. Господин који је вратио препознатљив идендитет нашег клуба и од како је сео на клупу Црвене звезде одушевљава звездашку јавност.

Прошле сезоне увео нас је у групну фазу Лига Европе од првог кола квалификација. Овог лета исто то је поновио је у квалификацијама за Лигу шампиона, чиме је Црвена звезда постала једини тим у Европи коме је те пошло за руком. Поново је направио од „Маракане“ неосвојиву тврђаву.

Многи су прогнозирали Звездин бродолом у групној фази. Ипак, тако није мислио и наш шеф. Надмудривао се с величинама какве су Анћелоти, Клоп, Тухел и представио Звезду у лепом светлу. 4 бода је освојио наш клуб и победио Ливерпул на „Маракани“.

У домаћим оквирима наш тим доминира. Доминантно је освојена титула прошле сезоне, а убедљиво смо први и у текућој кампањи. Циљ је и трофеј у Купу.

Честитке нашем шефу на избору уз наду да ћемо и следеће године имати истог победника у анкетама за тренера и личност године.