РСБ МВП сезоне: Тејлор Рочести

Најбољи кошаркаш по избору РСБ форума за протеклу сезону је Тејлор Рочести, а он је својим играма ово признање у потпуности заслужио.

Тејлор Рочести је сакупио највећи број поена  гласовима чланова РСБ форума и то укупно 498. На другом месту се налази Џејмс Фелдин са 321 а на трећем Огњен Добрић са 251 поена. Он је тек шести играч у историји Црвене звезде који је током једне сезоне постигао преко 1000 поена а пре њега су то урадили још: Капичић, Илић, Ракочевић,Гуровић и Марјановић.

Рочести је ове сезоне одиграо 78 утакмица и на њима постигао 1036 поена и сакупио 1237 индексних поена. Његова најбоља утакмица бар што се тиче индивидуалног учинка је против Химкиија када је постигао 27 поена и уз то имао 9 скокова и 7 асистенција за укупан индекс корисности 38. Остаје жал за пропуштеним финалом АБА лиге, када није одиграо на свом нивоу и у ком је Црвена звезда остала без Евролиге. Ипак да сезона не буде неуспешна побринуо се управо он па је одиграо одлично у полуфиналној серији КЛС лиге против Партизана и трасирао Звезди пут до 19. националне титуле.