Рукометаши стигли до прве победе у „Шумицама“!

Рукометаши Црвене звезде су у „Шумицама“ победили Мокру Гору резултатом 31:29 и на тај начин стигли до друге победе у домаћем шампионату, а прве у „Шумицама“.

У дуелу новог и бившег селектора репрезентације Србије, успешнији је био тренер Црвене звезде. Ненад Перуничић је надмудрио Веселина Вуковића. Црвено-беле је на овом мечу одликовала брза и динамична игра и темпом су ломили ривала. Од самог старта меча су наши рукометаши наметнули жељени ритам и на крају је то резултирало новом победом у шампионату.

Трећи овосезонски меч у „Шумицама“, црвено-бели су започели много боље него претходна два. Изабраници Ненада Перуничића су за 5 минута игре стекли предност од 5:1. Наши рукометаши се ту нису зауставили. Константно су били агресивни, повећавали су предност, а на одмор се отишло са +6 и резултатом 18:12 за црвено-беле.

 

У наставку меча су Перуничићеви момци чували стечену предност. Ипак, средином другог полувремена, тим Веселина Вуковића је успео да предност Звезде смањи на 2 гола заостатка. Звезда је у финишу успела да одбије налет Мокре Горе, упркос томе што је имала два играча мање због искључења. Мокра Гора је успела да ублажи пораз, а Црвена звезда је славила резултатом 31:29.

Најефикаснији је био Петар Бугариновић са 7 постигнутих голова. Он је проглашен и играчем утакмице. Давор Лаковић и Иван Рајичевић су постигли по 5 голова, а Далибор Ђорђијевић 4.