Сања Малагурски се вратила у Звезду!

Некадашња играчица Црвене звезде, Сања Малагурски, поново је задужила опрему и у наставку сезоне ће носити црвено-бели дрес.

– Сада је тачно 10 година од када сам први пут дошла у Црвену звезду. Осећај је, као и увек, диван када дођем овде и када уђем у просторије клуба или нашу халу. Провела сам у Звезди две јако лепе године. Када сам одлазила остала сам свима у дивном односу и контакту тако да се осећам као да нисам ни одлазила – изјавила је коректорка црвено-белих.

Са Црвеном звездом Сања је 2011. године освојила титулу шампиона и Куп Србије, а била је и члан нашег тима 2009/10. када је наш тим освојио дуплу круну, али је због повреде прпопустила скоро целу сезону.

– Те прве године ми се на жалост догодио пех. Оперисала сам колено, али сам била уз екипу и са Звездом имам две дупле круне које су за мене имале јако велики значај – рекла је Сања Малагурски.

Сања Малагурски је са репрезентацијом Србије освојила титулу шампиона Европе 2011. године, а такође има и три златне медаље из Европске лиге и три бронзане медаље са финалних турнира FIBV Гран прија.

Сања Малагурски је из Црвене звезде прешла у Асистел из Новаре, а наступала је и за Вила Кортезе, Монико Осаско, Хемик Полице, Трабзон Монтекјари и Бергамо пре повратка својој кући.