Симић: Повратак на победнички колосек

Момак који се управо из Земуна вратио тамо где је поникао, истиче важност утакмице са Земуном у предстојећем колу након пораза у Паризу.

– Екипа Земуна се прилично променила од почетка сезоне и откако сам ја био ту, али свакако да је јако незгодна екипа. После гостовања у Паризу нама је ово изузетно битна утакмица да се вратимо на победнички колосек и мало мирнији одемо на репрезентативну паузу.

Управо је Вељко Симић тај који можда и најбоље познаје квалитете, али и мане наредног ривала.

– Очекујем стандардну утакмицу у нашој лиги. Да ми будемо ти који ћемо диктирати темпо и имати посед лопте. Они ће вероватно чекати шансу из контри или полуконтре. На нама је да то спречимо, да створимо што више шанси и реализујемо их на прави начин.

Упркос напорном периоду који је иза црвено-белих, Симић је нагласио да умора нема.

– Нема умора, као и увек.  Мотивација нам је на додатно високом нивоу да донекле поправимо утисак после Париза. Зато нам је врло битно да победимо и задржимо одличан учинак у првенству. Земун је незгодан посебно на свом терену. Уме да затвори прилазе голу, али на нама је да стрпљивом игром нађемо пут до мреже и постигнемо што више погодака.

Вељко Симић је уверен да ће Звездини навијачи још једном у великом број пружити играчима велику подршку и помоћи да стигну до зацртаног циља.

– Очекујем одличну атмосферу. Биће наших навијача у великом броју као и увек. На трибинама ће бити и њихове присталице, па верујем да нас чека прави спортски амбијент – завршио је Симић.