Скините Црвена звезда Еспортс Вибер стикере!

Црвена звезда еспортс објавила партнерство са компанијом Ракутен Вибер!

Једна од највећих еспорт организација на Балкану и омиљена глобална апликација за размену порука заједнички представили нове Вибер стикере посвећене навијачима “црвено-белих” из целог света.Љубитеље црвено-беле боје и гејминга обрадоваће вест да је Црвена звезда еспортс представила свој први Вибер стикер пакет, препун разноврсног садржаја за страствене поклонике овог такмичења, који ће четовање и навијање учинити још занимљивијим! Популарни гејминг изрази, омиљени навијачки слогани и ликови Алексе ДоублеАим Станковића, Марка Беки Безбрадице, најбољег ФИФА играча са ових простора Милоша Брстимир Мајдевца, јутјубера Црног и Лауре и осталих красе прво издање већ изузетно популарних Звездиних еспортс стикера на Виберу.

Црвена звезда еспортс омогућила је навијачима да сада своју страст и посвећеност клубу изразе и кроз дељење ликова својих омиљених играча, слогана и асоцијативних визуала клуба садржаних у бесплатном пакету стикера на Вибер платформи, коју користи преко милијарду људи широм света.

“Веома нам је драго што смо отпочели сарадњу са Ракутен Вибером. Верујемо да ће ови стикери значајно допринети још вишем нивоу активности наше црвено-беле заједнице представљене на омиљеној апликацији за размену порука у Србији и региону и да ће наши навијачи широм света бити још више повезани и поносни на свој омиљени клуб”, изјавио је Милош Kривокапић, секретар еспортс тима Црвене звезде.

“Осим што је позната као омиљена апликација за размену порука, Вибер представља и разноврсну платформу која путем једне од њених основних функција – Вибер Заједнице – повезује, окупља и помаже људима да се препознају по сродним интересовањима, активностима, емоцијама и укусима. Вибер заједница Црвена звезда еспортс тима неће бити намењена само навијачима црвено-белих – већ свима која прате дешавања везана за еспортс сцену”, додао је Милош Kривокапић.

“Партнерство са Црвена звезда еспортс тимом видимо као сјајну прилику да прикажемо наше могућности све већој еспортс публици и наставимо да градимо мостове који повезују тимове са њиховим навијачима. Чланови посвећене Звездине еспортс Вибер Заједнице моћи ће да добију све важне информације о догађајима и турнирима уз само један клик, као и да директно комуницирају и размењују утиске са другим навијачима сродних интересовања – на забаван и подстицајан начин”, нагласила је Даниела Иванова, директорка развоја пословања компаније Ракутен Вибер за Централну и Источну Европу.

Преузми Вибер стикере Црвена звезда еспортс овде!
Постаните члан Вибер Заједнице ”Црвена звезда еспортс” овде!

Вибер стикери Црвена звезда еспортс биће бесплатни и доступни за преузимање широм света током наредна три месеца!