СЛУЧАЈ ИЗ СРБИЈЕ НЕЗАБЕЛЕЖЕН ОД КАДА ПОСТОЈИ ФУДБАЛ НА ПЛАНЕТИ (ВИДЕО)!

Ситуација која се десила у српском фудбалу сасвим сигурно је јединствена од када се игра фудбал на планети земљи. Покушали смо да пронађемо сличан пример али такав пример не постоји јер је ситуација незабележена од када су Енглези измислили игру између два гола па све до ове сезоне.

Сведоци смо медијске хајке која се води против нашег клуба и начина на који се ривалски клуб понаша у медијима, које без икакве дилеме држи и којима управља њихов председник, као перјаница актуелне власти задужена за медије. Лоботомија мозга коју изводе његови сателити (који понајвише личе на кловнове) са циљем да послодавцима задрже фотеље, својеврстан је чин бесрамности у изреци „циљ оправдава средство“. И није спорно што су своје навијаче убедили у то да је разлог њихових неуспеха неко други, иако се разлог сам намеће самим усмеравањем погледа ка кловновима који воде тај клуб. Спорно је што то лудило захвата већи део комплетне јавности.

Сетићете се и да смо јесенас у једном тренутку револтирани истим безобразлуком кренули редом и бројали и грешке на штету и у корист вечитих ривала и дошли до фрапантних чињеница које су дијаметрално супротне од онога што се представља у јавности
– Грешке на штету Звезде 7
– Грешке у корист Звезде 2
– Грешке на штету Партизана 2
– Грешке у корист Партизана 8

Све то смо приказали текстом са доказним видео материјалом – Размере политике лажи

Ипак, чињенично стање (не произвољно мишљење) у коме је један клуб оштећен за три гола у директним дуелима са вечитим ривалом у само две сезоне и притом медијски таргетиран као клуб који отима, невероватна је играрија седме силе која се спроводи у спортској Србији. Никога не чуди безобразлук и бестидност људи који представљају руководство тог клуба (и који очигледно диктирају наслове и текстове спортским редакцијама) јер су познате њихове биографије. Чуди оволика амнезија која је захватила читаво друштво и потпуно је необјашњива, иако је Милошевићев Гебелс – Милорад Вучелић тај који званично уређује најпознатији дневни лист (Вечерње Новости) али незванично по потреби уређује и остале медије у овој земљи.

Подсетићемо заборавне, Црвена звезда је у претходне две сезоне у дуелима са вечитим ривалом покрадена пред милионским аудиторијумом за, веровали или не, чак три гола. У питању су следећи голови:
– Ел Фарду Бен за 1:0 на стадиону Црвене звезде у оквиру 159. вечитог дербија
– Николић из Партизана за 0:1 на стадиону Црвене звезде, такође у оквиру 159. вечитог дербија
– Немања Милуновић за 0:1 на стадиону Партизана у оквиру 161. вечитог дербија

Истраживали смо фудбалске дербије на свим меридијанима од оснивања овог спорта, почев од европских дербија попут утакмица Рома – Лацио, Ливерпул – Манчестер Јунајтед нити било којој другој утакмици Енглеске лиге. Не постоје овакви случајеви ни на утакмицама Реал Мадрид – Барселона, Глазгов Ренџерс – Селтик, Галатасарај – Фенербаџче, ПСВ – Ајакс, Динамо – Хајдук и тако даље. Затим смо се преселили на јужноамерички континент и нисмо пронашли ни један једини пример на утакмицама Боке и Ривера. Тражили смо и на утакмицама бразилске лиге, великана из Рио де Женеира али на овакав пример никада нисмо наишли.Ни на чувеном дербију Боливије, Блуминг – Оријенте није забележен овакав случај. Не постоје овакви примери ни на Афричком континенту на дербијима Ал Ахли – Замалек, Видад – Раџа Казабланка, Орладно Пирати – Кајзер Чифси, нити на великом дербију Танзаније „Дар ес Салам“ између Јанг Африканса и Симбе. Нисмо успели да забележимо овај пример ни у дербијима Азије попут онога између Јокохаме и Кавасакија, Корејског, Сеул – Сувон или Индијског, Ист Бенгал – Мохун Баган.

Једноставно, незабележен је случај у свим дербијима на планети земљи у коме је једна иста екипа оштећена за три гола у две сезоне против истог противника. Уколико неко може да пронађе овакав оример, нека се јави уредништву нашег портала. Ми нисмо успели да га пронађемо.

Погледајте стварање планетарне фудбалске историје у Србији

А сада покушајте да замислите шта би се десило да је обрнуто и запитајте се каквом медијском силовању ми присуствујемо и размислите још једном колике су размере лудила које се спроводи. Цитираћемо оне чија је флоскула очигледно – „хиљаду пута изречена лаж постаје истина“ и одговорно тврдимо, ово нема ни у Северној Кореји