Списак играча за омладинску Лигу шампиона

Омладинци Црвене звезде ће као и сениори одмерити снаге са Наполијем, ПСЖ-ом и Ливерпулом у престижном такмичењу. Познат је и списак од 40 играча који ће репрезентовати Црвену звезду у Лиги шампиона за омладинце.

Братислав Живковић, тренер омладинаца, моћи ће да рачуна и на Алексу Терзића и Дејана Јовељића који су ове сезоне наступали за сениорски тим, као и на Милоша Гордића који је прикључен првом тиму.

Голмани: Милош Гордић (2000), Лука Крстовић, Лука Савић (2001), Марко Ћопић (2003).

Играчи: Алекса Терзић, Дејан Јовељић (1999), Ненад Аџибаба, Един Ајдиновић, Борисав Бурмаз, Марко Дедијер, Михаило Ђорђевић, Страхиња Ераковић, Андреј Ивановић, Георгије Јанкулов, Богдан Јочић, Ђорђе Јовичић, Ђорђе Кукољ, Његош Купусовић, Мирко Миликић, Давид Милисављевић, Алекса Пулетић, Андреј Пуповић, Андрија Рајовић, Никола Савић, Урош Шејић, Никола Стајић, Илија Стојанчић, Матеја Стојановић, Лука Великић (2001), Младен Ковачевић, Никола Њамцуловић, Едвин Елевен, Алекса Матић, Александар Лукић, Стефан Митровић, Александар Илић, Андрија Радуловић, Давид Писар, Илија Бабић, Милош Пантовић (2002).