Шта ће бити са Стефаном Милошевићем?

После најава да ће Родић појачати Црвену звезду на позицији левог бека, а и константно квалитетних партија Душана Анђелковића, популарног Џина, једно од отворених питања које остаје је – какав је план са скупо плаћеним Стефаном Милошевићем?

Звезда ужурбано комплетира тим који би требало да убележи што боље резултате у квалификацијама за Лигу Европе, као и да поврати трофеје у витрине стадиона Рајко Митић, али упоредо са комплетним ремонтом екипе, који је неопходан и о којем смо писали, једно од питања које је испливало је и статус левог бека који је већ дуго на маргинама.

Подсетимо, у трансферу вредном 300 000 евра Стефан Милошевић је, као други најучинковитији бек домаће лиге (тада иза Луиса Ибањеза који је имао сезону каријере у Звезди) прешао на Маракану из суботичког Спартака. Милошевић има иза себе сениорски стаж, има доказан квалитет за суперлигашке услове и остаје нејасно због чега је наш леви бек до данашњег дана на маргинама првог тима. Милошевић је тек у другом делу прошле сезоне добијао прилику (на пример, Куп утакмица против Лучана) Уочљиво је било да је имао проблема са вишком килограма, међутим тај разлог не може да буде довољан да већ више од годину дана навијачи не могу да добију реалну слику о томе колике су могућности момка који је, за домаће стандарде, јако скупо плаћен.

Након најава да ће Родић појачати Звезду, као и друге „фудбалске младости“ популарног Џина, црвено-бели ће веома брзо морати да адресирају ово питање и реше статус Милошевића, у супротном нам прети још једна изгубљена сезона када је он у питању. Такође, Звезда никако не сме да занемари финансијски аспекат у целој причи, с обзиром на чињеницу да Милошевићу тржишна вредност може само да пада докле год седи на клупи, или на трибинама.

Дани одлуке следе на стадиону Рајко Митић…