Станковић: Нема шансе да сад играчи тренирају

Дејан Станковић, тренер фудбалера Црвене звезде, причао је за италијанске медије о пандемији коронавируса, као и о томе да му не пада на памет да тера своје фудбалере да тренирају у ово невреме.

“Супруга Ана и син Филип се тренутно налазе у Милану, док сам ја у Београду са Александром и Стефаном. У реду смо, али се бринем, пошто видимо какве се ствари догађају у Ломбардији. Италију осећам као део себе, она је мој други дом”, изјавио је Станковић.

“Реалан сам. Не желим да тим тренира, чак и када би ме натерали, поручио бих играчима да остану код куће. Ово морамо да схватимо изузетно озбиљно, а ја сваки дан видим људе који и даље не схватају озбиљност ситуације. Останите код куће, волите живот да бисте кад све прође загрлили своје најмилије”, још једном је упутио јасну поруку тренер Црвене звезде Станковић.

Подсетимо Дејан Станковић је донирао респираторе Србији у борби против вируса.

“Дужност сваког од нас ко може да помогне у овако тешком тренутку је да то и уради онима којима је најпотребније. Није битно колико, сваки допринос је један живот више спасен”, истакао је Станковић.