Стојковић – Да славимо пред пуном Мараканом

Пред последњи меч у групној фази Лиге Европе који фудбалери Црвене звезде играју са немачким Келном наш десни бек Филип Стојковић истакао је да је његова екипа силно мотивисана и спремна да сутра увече обрадује навијаче на препуној Маракани.

фото: фкцз

— Очекује нас пре свега физички веома захтевна утакмица. Знамо да је против немачких екипа то један од главних фактора који одлучује победника. Радује ме то што смо спремни да дамо и више од 100% на терену, и мислим да ће тај сегмент највише одлучивати. Знамо да је Келн озбиљна екипа, имају својих проблема али то остављамо њима. Ми идемо ка томе да се одлично припремимо, дамо све од себе, и да на крају са препуном Мараканом славимо после утакмице – рекао је Стојковић.

Звездин десни бек верује да његова екипа има одговор на чврсту и дисциплиновану игру немачке екипе.

— Мислим да је њихова карактеристика директан, брз фудбал, али верујем да можемо да им одговоримо нашим начином игре. Ако остваримо план да им парирамо на томе, мислим да можемо да дођемо до позитивног резултата.

Стојковић очекује да препуне трибуне нашег стадиона буду додатан подстрек Црвеној звезди.

— Из утакмице у утакмицу смо давали додатно мотив Звездашима да дођу на стадион да нас подрже, и ево у, да кажем, финалној утакмици ћемо напунити стадион, тражи се карта више и то је успех свих нас у клубу. Биће тешко, али као и до сада, на нама је да се припремимо и да дамо све од себе, а што се тиче детаља то ће нам шеф објаснити – поручио је Стојковић.