СВЕ ЈЕ ГОТОВО, ТИТУЛА СЕ ВРАТИЛА НА МАРАКАНУ!

Црвена звезда је нови шампион Србије у фудбалу!

Екипа Црвене звезде савалдала је крушевачки Напредак у гостима резултатом 0:2 и на тај начин се окитила новом титулом првака државе – према данашњим званичним статистикама причаће се да је у питању 28. наслов првака, а са две титуле које Звезда чека за „зеленим столом“ то ће бити јубиларна 30. титула шампиона за црвено-беле!

Иако данашњи меч није био најквалитетнији са аспекта фудбалске игре, памтиће се смиреност, стпрљење и квалитет у кључним тренуцима који је красио екипу Владана Милојевића током читаве сезоне. Голове за наш тим постигли су Крстичић и Пешић, обојица у другом полувремену у којем је Звезда преломила меч и дефинитивно потврдила да је најбољи тим у држави.

Шеф Милојевић извео је скоро па најјачу поставу под Багдалом, желећи да обезбеди наслов првака три кола пре краја плејофа, у чему је на крају и успео. Уместо суспендованог Родића место крај леве аут линије заузео је наш овогодишњи универзалац Гобељић, који је управо био асистент код првог гола, пре него што је добио изванредну лопту по левој страни од Бена. Прво полувреме било је без претераних узбуђења, Звезда није имала своју игру, али је, као и много пута до сада, у полувремену схватила шта би требало променити, и то је на крају дало најважнији резултат – победу и титулу првака.

Звездо, ЧЕСТИТАМО!