Светислав Пешић дочекао своју Звезду!

Као што сваки долазак у Београд Светислав Пешић искористи за обилазак Црвене звезде, тако је овог пута дочекао „свој“ клуб уочи међусобног дуела у Барселони.

Чувени Кари Пешић нашао је времена да дође до хотела где је смештена експедиција црвено-белих, поздравио играче и попио кафу са стручним штабом. Иначе уочи утакмице имао је само речи хвале за новог тренера Звезде:

– Црвена звезда има новог тренера и практично нови тим. Због тога се и није ни могло очекивати да целе сезоне има континуитет. Али, Црвена звезда је урадила изузетан посао, поготово тренер Алимпијевић који гради своје име на врло поштен и квалитетан начин – рекао је Пешић, који је потом наставио:

– Захтеван је, доста тражи од играча и сигурно ће успети. Добар тренер није само онај који побеђује, већ и онај који у кризним периодима зна да подигне екипу и врати на прави пут. То је веома важан сегмент, поготово када има толико мечева, путовања и притисака. Он одлично контролише ситуацију и то се види на терену и у његовим изјавама. Мислим да је он један од највећих добитака Црвене звезде ове сезоне. Поред победа у Евролиги, нарочито је важан успех у АБА лиги, али и да добијеш једног квалитетног тренера који гарантује континуитет у раду.

Више о свему на нашем форуму.