Тијана Малешевић у Црвеној звезди!

Светска првакиња и репрезентативка Србије, Тијана Малешевић, ново је појачање Црвене звезде!

Тијана Малешевић је у протеклом периоду тренирала са одбојкашицама Црвене звезде, а на обострано задовољство, управа Црвене звезде и Тијана Малешевић су се договорили да српска репрезентативка наступа у црвено-белом дресу у наредном периоду.

– С обзиром на то да тренирам са Црвеном звездом већ дуже време лако смо се договорили око сарадње. Хвала Ани Аврамовић и управи клуба, као и тренеру Александру Владисављеву, који су ми допустили да тренирам са екипом све ово време након завршетка Светског првенства и да останем у форми. Пошто немам ангажман дошли смо на идеју да помогнем и да играм утакмице за Црвену звезду. Веома се радујем наступима за црвено-беле – изјавила је Малешевићева.

Своје велико искуство и знање Тијана ће пренети на наше младе одбојкашице.

– Већ пар месеци тренирам са девојкама и спријатељили смо се. Верујем да ће и њима доста значити, као и Салету, пошто им на тренинзима доносим сигурност и искуство, где оне доста тога могу да виде и науче и радује ме што могу своје искуство да им пренесем – закључила је Тијана.

 

Тијана Малешевић игра на позицији примача сервиса. Рођена је 18. марта 1991. године у Ужицу. Са репрезентацијом Србије освојила је Светско првенство, које је ове године одржано у Јапану. Са репрезентацијом Србије, прослављена одбојкашица освојила је две златне медаље са Европског првенства, сребро са Олимпијских игара 2016. године, као и сребро са Светског Купа 2015. Настуапала је за Јединство из Ужица, Волеро, Пилу, Простечјов, Беледијеспор, Новару, Осаско и ЦСМ Волеј Албу, са којом је прошле сезоне била финалиста Лиге шампиона.