Томић: Ако они имају коментар то је њихов проблем

Црвена звезда је добила прву утакмицу финала Кошаркашке лиге Србије а Милан Томић, тренер Црвене звезде, по изласку са терена је изјавио:

– Прва утакмица је најтежа у финалној серији. Имали смо притисак. Одиграли смо нападачки квалитетно, погодили смо шутеве за три поена и неки контранапад. Контролисали смо 35 минута, последњих пет нисмо. Највећа грешка је била што смо примили 26 поена из контри. На финале не може да се игра на 100 поена. Не смемо да примимо 94 поена од Партизана. Честитам играчима и публици која нас је бодрила. Морамо много боље да играмо како бисмо победили Партизан у среду. Што се тиче гледања утакмице, била је одлична. Ипак, ја не гледам утакмицу, ја је водим. Волео бих да смо одиграли бољу одбрану. Нисмо никада могли да се одвојимо. Имали смо 10 поена разлике, али тада мора да се запне у одбрани и да се направи та кључна разлика. Дајемо, па примамо. То је коцка.

Он је оценио да је притисак сада на Партизану и додао да не жели да коментарише суђење.

– Судије никада нисам помињао, нећу ни сада. Ако они имају коментар то је њихов проблем. Ја сам видео да је утакмица прошла у нормалним условима. Играли смо и пред њиховим навијачима, па смо видели како ми је сако изгледао.