Томић: Бићемо спремни за одлучујућу утакмицу!

Милан Томић је на конференцији за штампу после четврте утакмице финалне серије која је одиграна у „Морачи“ истакао да су утакмицу одлучили детаљи.

„Контролисали смо утакмицу готово 30 минута, али ако хоћемо да правимо анализу, утакмицу су преломиле тројке Џексона и Кларка. Будућност је повела и до краја имала више среће и концентрације. Одлучили су детаљи. Бићемо спремни за одлучујућу пету утакмицу. Видећемо да ли ће Регланд и Перпероглу бити спремни за пети одлучујући меч. Да ли је атмосфера утицала на коначан епилог? Нисам никада рекао да је атмосфера утицала на дешавања на утакмицу, не знам шта сте ме тачно питали. Ако сте ме питали да ли је домаћа публика помогла играчима Будућности да стигне до победе јесте“, рекао је Томић и наставио:

 „У другом полувремену Будућност је одиграла изузетно агресивно. Извршили су притисак на спољну линију, нисмо имали права решења, као у првом полувремену, као током треће деонице, што је био један од разлога што смо изгубили. Зашто није играо Филип Човић? Играо је 16 минута, да ли мислите да је требало да игра више…. Не разумем ни ово питање“.

Да ли би све било другачије са Регландом и Перпероглуом, Томић је рекао:

„Много би нам значили играчи таквог квалитета у ротацији, али никада нисмо и нећемо да тражимо алиби. Окрећемо се петом мечу“.