Томић и Давидовац: Да се сконцентришемо на терен и завршимо серију у Подгорици

Звезда води 2:1 у финалној серији, а пред четврти меч, а други у Подгорици у хали „Морача“ на конференцији за новинаре говорили су Милан Томић и Дејан Давидовац. 

У редовима црвено-белих сви су спремни, а тренер Милан Томић изјавио је бројним медијима из Србије који су уз екипу у Погорици:

„Сигурно нас чека тешка утакмица. Није довољно 25 минута колико смо имали концентрацију у прошлој утакмици, већ 40 минута. Задатке које смо испланирали у свлачионици и на састанцима морамо да спроведемо на терен. Једно је сигурно у анализи прве утакмице – морамо да спречимо контранапад Будућности, ту су направили велику предност. Један од фактора је био и Коти Кларк, морамо боље да одиграмо у одбрани. Што се тиче напада, од почетка сезоне говорим, у оваквим, финалним утакмицама мораш да будеш добар у оба правца да би победио. Морамо да будемо концентрисано само на кошарку и да се бавимо овим лепим спортом. Екипа је спремна, водимо 2:1, у овом тренутку не треба да размишљамо о поразу, да спремимо добро утакмицу и да завршимо финалну серију у Подгорици. Сигурно да не треба да се обазиремо ни на какве друге ствари, сви сте видели шта се дешавало овде. Не бих да коментаришем неке друге ствари осим кошарке, као што су неке моје колеге то урадиле после утакмице у Београду“, завршио је Томић.

Дејан Давидовац: „Очекујем тежак дуел као и сваки до сада. Мислим да ће пресудна бити концентрација свих 40 минута и то пре свега на кошарку. Не обраћамо пажњу на атмосферу, видели смо како је то све изгледало, али је најважније да се сконцентришемо на терен. Немамо страх и неће га ни бити“.