Томић: Имали смо контролу утакмице до 38. минута

Кошаркаши Црвене звезде поражени су у 5. колу Еврокупа и изгубили су све шансе за пласман у четвртфинале. Лимож је на домаћем терену славио са 72:71, а до победе је стигао после преокрета у последњем минуту меча.

Милан Томић: „Имали смо ову утакмицу до 38.минута. Последњих два минута и 40 секунди учинили смо све што не треба како би довели ову утакмицу до неизвесне завршнице. Изгубљене лопте, лоша решења у нападу, још гора одбрана и на крају смо изгубили утакмицу. Тих последњих два и по минута су најважнији показатељ како смо играли. Имали смо своје периоде, имао их је и Лимож, али у правом тренутку смо направили разлику. Било је 12 поена за нас, али на крају нисмо „завршили“ ову утакмицу на прави начин. Лимож је играо послеђу утакмицу пред својим навијачима, зато сам и очекивао тежак меч“.

Наредне среде у последњој утакмици у групи кошаркаши Црвене звезде дочекују Уникаху из Малаге a пре тога екипа Милана Томића игра меч у оквиру 18. кола АБА лиге у хали „Александар Николић“ против Олимпије из Љубљане (субота, 17 часова).