Томић: Морамо да одиграмо на врхунском нивоу

Кошаркаши Црвене звезде сутра од 19 часова дочекују Партизан у хали „Александар Николић“. Капије дворане отварају се у 17 часова, а трећа утакмица финалне серије плеј-офа Суперлиге Србије могла би бити преломна. Звезда је стекла почетну предност пред својим навијачима, а Партизан је у среду тројком у последњим секундама изједначио на 1-1 у серији. 

Пред трећу утакмицу финалне серије, Милан Томић је изнео своја очекивања, нагласио да је екипа спремна да пружи знатно бољу партију, као и да ће одлуку о наступу Добрића донети лекарски тим пре почетка треће утакмице.

– Пред нама је трећа епизода ове финалне серије. Спремни смо, играмо на домаћем терену. Морамо да одиграмо на врхунском нивоу. Ова серија је исцрпљујућа, крај је сезоне, али имамо пред нама циљ, освајање титуле за наш клуб и наше навијаче, које позивам да дођу у великом броју , пруже нам подршку и дају неопходну енергију сада када је потребно. Огњен Добрић се повредио током друге утакмице, и одлуку о његовом наступу донеће лекари пред сам почетак утакмице јер је таква врста повреде.