Томић: Сви су допринели победи

Црвена звезда је наставила победнички низ и још једном убедљиво славила. Нова жртва Томићеве машинерије је била Крка, а црвено-бели су победили госте из Новог Места резутатом 80:66. 

Упркос новој победи и добром издању млађих играча, Милан Томић није био расположен за причу. Одржао је кратку конференцију за медије и био прилично јасан.

“Мислим да смо одиграли у великој ротацији, са 12 играча, сви су имали минутажу и сви су допринели победи. Честитам својим играчима, а сада се окрећемо наредним мечевима”, рекао је Томић.

Душан Ристић је постигао 10 поена и имао 6 скокова, а Томић је похвалио младог Звездиног центра од кога се тек очекују блиставе партије у црвено-белом дресу.

“Одиграо је добро”, додао је Томић и тиме завршио своје кратко излагање.

За разлику од Томића, стратег Крке, Симон Петров, похвалио је наш тим, честитао на победи и рекао да је Звезда заслужено славила.

„Честитам домаћину на победи. Немам пуно тога да причам, били су бољи читав меч и заслужено су победили. Црвена звезда делује као екипа и зато су доминантни. Наш мотив је био да одиграмо добру утакмицу против оваквог супарника који је показао да је један од најбољих у АБА лиги. Мислим да смо неке ствари и добро урадили и да је ово добро искуство за наш млад тим. Наше амбиције су опстанак у лиги, а онда ћемо видети“, рекао је Петров.

Тим Милана Томића нема много времена за одмор и окреће се обавезама у Еврокупу. Црвена звезда већ у уторак дочекује Андору од 19 часова у хали „Александар Николић“, а потом и Игокеу у суботу на истом месту.