Томић: Видели сте у трећој четвртини шта хоћу од играча

Кошаркаши Црвене звезде савладали су веома убедљиво екипу Игокее резултатом 96:75. Тренер црвено-белих, Милан Томић, био је изузетно задовољан игром његовог тима пре свега у другом полувремену.

Томић је био задовољан како је његова екипа реаговала у трећој четвртини и нагласио да је то Звезда какву жели.

„Мислим да смо одиграли квалитетну утакмицу, а поготово у другом полувремену. У трећој деоници смо примили само 11 поена, а то је оно што ја желим од својих играча – добра одбрана и од ње да креће транзиција и велики број контранапада. Такође, меч смо завршили са 30 асистенција и 11 грешака. Понављам, одиграли смо квалитетну утакмицу“, рекао је Томић.

Без обзира на сјајну игру у другом полувремену, Томић сматра да простора за напредак и даље има.

„Већ сам рекао. Звезда је на 50 одсто од могућности за сада. На следеће питање одговорићу да је Звезда на 20 одсто могућности… Бићемо и на 10 одсто и бићемо неспремни. Сви очекују да Црвена звезда изгуби. Изгубићемо неки меч до краја сезоне. Мислим да никада нико није завршио сезону без пораза.“

Тренер српског шампиона био је задовољан одличном партијом Алексе Раданова, али је и нагласио да је пред њим велики рад.

„Раданов је показао на тренингу велики напредак. Нема тога да ли су млади или искусни, већ да ли су квалитетни. Његов кошаркашки ниво је на вишој степеници, његово читање игре, преглед игре из пик ен рола… Али, то не значи да је после једне утакмице постао играч“, закључио је Томић.