Tоза Мијаиловић: Звезда мора сваке године да игра Лигу шампиона

Председник Црвене звезде господин Светозар Мијаиловић обратио се медијима као једини кандидат на председничким изборима у нашем фудбалском клубу.

Први човек Црвене звезде истакао је да је клуб на здравим ногама захваљујући играма у Европи и да ће у наредном периоду бити изграђен интернат за омладинску школу, као и да ће се урадити модернизација стадиона „Рајко Митић“.

Актуелни председник клуба напоменуо је амбиције и циљеве црвено-белих у наредним годинама:

– Скупштина Црвене звезде поставила је јасне циљеве. Врхунски резултат у домаћем такмичењу, континуитет и успех у Европи. Наш циљ је да будемо у елитном такмичењу сваке године, али пут до доласка у Лигу шампиона није лак. Ми ћемо се борити, али да да би се увек изборили за елитно такмињече, потребно је још много организованог рада. А систем рада нашег клуба темељи се на здравој Омладинској школи. Путем ње, развијаћемо фудбалере и будуће првотимце. Из сопственог кадра настојимо да поставимо темељ будућег тима, што је јако тешко. Са друге стране, покушавамо у односу са нашим могућностима, да направимо тим који може да одговори нашим захтевима. Тај тимје у овом периоду, захваљујући изузетном стручном руковођењу дошао до овог резултата, који наравно може да се унапређује.