Трансфер актуелности: Звезда жели младог репрезентативца, Крстичић на излазним вратима

Звезда у преговорима са „златним орлићем“.

Црвена звезда је у великом стилу завршила 2018. годину. Учешће у Лиги шампиона, домаћа титула и нокаут фаза Лига Европе, учинили су годину за нама најуспешнијом у постбаријевској ери. Успеси су се низали једни за другим, а да би наставили у истом ритму и следеће године, руководство клуба се бацило у потрагу за појачањима.

На „Маракану“ су већ стигли Немања Милуновић и Милош Вулић, а близу црвено-белог дреса је и Милан Гајић. Како РСБ сазнаје, Црвена звезда је ушла у преговоре с омладинским прваком света са Новог Зеланда и жели да га доведе у своје редове ове зиме. Некадашњи ђак ОФК Београда рођен је 1996. године и уговором је везан са француским Бордоом до јуна 2020. године. Офанзивни бек је изгубио место у првој постави жирондинаца и овог јануара ће напустити француског прволигаша, а наш тим жели да искористи прилику и доведе у своје редове стандардног члана наше младе репрезентације. 

Поред долазака, актуелни су и одласци са „Маракане“. Немања Милић је у преговорима с белоруским шампионом, а дозволу за одлазак има и централни везиста Ненад Крстичић. Поуздани фудбалер има излазну клаузулу у вредности од пола милиона еура, и како се може чути, постоји доста интересовања за „звездину седмицу“, па је све извесније да ће нас напустити у првим данима нове године.