Трансфер актуелности

Иако прелазни рок званично није почео, по свему судећи нас очекује бурно лето, јер се већ увелико ради како на довођењу играча, тако и на одласцима.

Vestinet.rs

По причама до којих је РСБ дошао, најближи доласку су египатски леви бек Карим Хафез, фудбалер Вади Дегле, који је ову полусезону провео на позајмици у Касимпаши, а којег веома цени наш тренер, који га је већ тренирао у кипарској Омонији. Поред њега, у плану је да се доведе и млади репрезентативац Србије Лазар Ранђеловић, као позајмљен играч уз опцију откупа на крају сезоне. План је да ови играчи појачају наш тим пре поласка на припреме у Аустрију.

Последњих дана се доста имена на позицији штопера повезивало са Црвеном звездом, али потрага за страним штопером ће бити паузирана, јер из клуба очекују да ће се после жреба појавити боље опције на тој позицији. Такође се не жури ни са везним играчем, а једна од опција је и повратак Ненада Крстичића, поред неколико страних играча који се свакодневно прате.

Актуелан је и голман Радника, Никола Васиљевић, који је својим одбранама убедио нашег тренера голмана да је калибар за Црвену звезду. Иначе се налази на списку за квалификационе утакмице репрезентације Србије.

Што се тиче појачања у навалном делу, ситуација са Томанеом се закомпликовала, али се нашем клубу не жури, јер се тек очекује да неко од нападача оде, па онда да се заврши трансфер са Португалцем.

Очекује се да у наредном периоду поједини играчи напусте свлачионицу Маракане, пошто постоје одређена интересовања за Јовељића, Бена, Јевтовића, Савића и Боаћија.