Требиње цело црвено-бело

У Требињу је основано удружење навијача ФК Црвена звезда, саопштено је на званичном сајту „ФК Црвена звезда“. У просторијама удружења окупио се велики број звездаша који су присуствовали оснивачкој Скупштини. Изабрани су органи удружења, Управни и Надзорни одбор. За првог председника изабран је Бранислав Рупар, који је уједно и члан Скупштине нашег клуба.


Циљ оснивања удружења је омасовљење чланства и промоција звездашког духа у Херцеговини и Републици Српској. Уједињени око идеје Црвене звезде требињци најављују организоване доласке на утакмице нашег клуба. Такође, удружење ће подржати и активно учестовати у хуманитарним акцијама. Иако су од стадиона „Рајко Митић“ удаљени скоро 500 километара у требињском удружењу кажу да њихова подршка са трибина никада неће изостати.


„И претходне јесени смо били редовни на првенственим утакмицама, пратили смо Звезду кроз Европу. Наша љубав и посвећеност Црвеној звезди никада није била упитна. Зато ћемо и у овој, као и у свакој наредној години бити уз наш вољени клуб“ – изјавио је Бранислав Рупар.