Трио у Звезди!

После Немање Милуновића и Милоша Вулића, наш клуб ће готово сигурно потписати уговоре са нова три играча.

Како РСБ сазнаје у питању су Дејан Видић, Никола Васиљевић и Владан Даниловић

Фото: zurnal.rs

Дејан Видић, рођен је 10. августа 1993. године. Високи нападач, који је до сада у својој каријери наступао за Напредак Марковац, Победу Белошевац, Карађорђе Топола и од ове сезоне је члан Златибор Чајетине за коју је у Првој лиги Србији на 16 утакмица постигао десет голова. Он би требао да потпише уговор са нашим клубом, а потом да се пресели на позајмицу у Земун. Како сазнајемо, обештећење износи 50 хиљада евра.

Фото: mondo.rs

Никола Васиљевић, рођен је 24. јуна 1996. године. До сада је у каријери наступао за нишки Раднички, ужичку Слободу, а од 2015. године носи дрес сурдуличког Радника. Овај голман, висок 201 цм, ове године се два пута нашао на списку репрезентације Србије у мечевима Лиге нација, али још увек није дебитовао за национални тим. Он би требао највероватније да остане на позајмици у Раднику до следеће зиме, а у наш тим стиже у трансферу вредном 150 хиљада евра.

Фото: fkborac.net

Владан Даниловић, момак рођен 27. јула 1999. године. Поникао је у Сутјесци из Фоче, а од 2016. године је члан бањалучког Борца. Игра на позицији задњег везног, ове сезоне је у Првој лиги Републике Српске одиграо 14 утакмица постигавши уз то и један гол, док у Купу БиХ има два наступа и један погодак. До сада је забележио два наступа за младу репрезентацију БиХ. Обештећење које ће припасти Борцу износиће 50 хиљада евра. Такође, и Даниловић ће бити прослеђен на позајмицу, али још увек није познато где тачно.