Улазнице за Јавор и Хелсинки у продаји

Звeздаши ће од петка, 19. јула, моћи да купе дневне улaзнице за премијеру у домаћем шампионату на којој ће Црвена звезда угостити Јавор, као и за прву утакмицу другог кола квалификација за Лигу шампиона против Хелсинкија.

Карте за оба сусрета у којим ће црвено-бели бити домаћини већ се могу купити путем интернета, а благајне највећег српског стадиона биће отворене од петка. За утакмицу са Јавор најјефтинија улазница износиће 300 динара, и то за северну трибину, док ће улазак на исток бити могућ за 400 динара. За карту за запад треба издвојити 500 динара, а за ВИП део на истој трибини 1000 динара.

Цене улазница за друго коло квалификација за Лигу шампиона су непромењене у односу на утакмицу са Судувом. Север 500 динара, исток 1000 динара, као и запад бок, док је за запад ВИП потребно издвојити 2000 динара.

Благајне ће бити отворене у петак од 10 до 18 сати, а у суботу од 10 до почетка сусрета са Јавором. У понедељак и уторак  карте ће бити у продаји од 10 до 18 часова, а у среду од 10 до 20:45.