Важне информације за данашњи дерби

Важне информације и подсетник за навијаче пред утакмицу 20.кола АБА лиге Црвена звезда мтс – Партизан НИС.

KK Црвена звезда мтс организује у недељу још једну утакмицу повишеног ризика, меч 20. кола АБА лиге са екипом Партизан НИС.

Kлуб овом приликом још једном подсећа навијаче да спортски фер и коректно бодре свој тим, да направе препознатљиву атмосферу која краси утакмице нашег тима, без убацивања тврдих и меких предмета на паркет, који би могли да коштају клуб непотребних новчаних казни.

Такође, KK Црвена звезда мтс још једном подсећа на све чињенице које претходе овој утакмици:

– На састанку безбедности са представницима МУП Републике Србије, осталим безбедносним структурама и представницима KK Партизан НИС, договорено је да се меч 20.кола АБА лиге организује без гостујућих навијача, као и претходни меч који је организовао KK Партизан НИС.

– KK Црвена звезда мтс добио је за прву утакмицу, која је одиграна у новембру 2018.године у организацији KK Партизан НИС 12 карата за представнике клуба.

– У складу са претходно наведеним, и принципом реципроцитета, KK Партизан НИС добио је 12 карата за чланове своје управе, за утакмицу коју организује KK Црвена звезда мтс.

– Свако ко поседује карту за меч Црвена звезда мтс –Партизан НИС биће у могућност да уђе у халу, само на улаз и у сектор за коју поседује карту. Никаквих прелазака из сектора у сектор хале, у складу са препорукама МУП-а и агенција за обезбеђење неће бити дозвољено!

– Сви власници карата за ову утакмицу, моле се да дођу раније у дворану због детаљних контрола на улазима дворане „Александар Николић“.

– Kапије дворане „Александар Николић“ биће отворене од 15.30 часова, утакмица Црвена звезда мтс – Партизан НИС почиње у 18 часова.