ВЕЛИЧАНСТВЕНО Звезда обележила годишњицу Барија

У великој сали београдског Сава центра, Црвена звезда је обележила 25 година од свог највећег успеха у историји. У вечери препуној емоција, Звездаши су се још једном подсетили зашто ће наш тим увек бити на трону бесмртних фудбалских клубова и зашто смо и данас у обавези да још јаче и преданије радимо на враћању Црвене звезде тамо где јој је заиста и место.

Сава центар био је мали да прими све заинтересоване Звездаше који су се окупили да евоцирају успомене са Звездиног највећег успеха. Било је ту много познатих лица, много легенди и главних јунака нашег највећег успеха. Играчи, тренер, руководство, навијачи, пријатељи клуба…сви су као један дисали за боје Црвене звезде која је још једном демонстрирала зашто је највећа спортска институција у  земљи.

У богатом вечерњем програму, прво је приказан документарни филм о стварању шампиона, њиховом детињству, љубави према фудбалу и Црвеној звезди. Кадрови из филма мешани су са кадровима из утакмица сезоне 90/91 што је дало посебан набој читавој причи и мамило громогласне аплаузе присутних. На балкону Сава центра били су стационирани навијачи Црвене звезде који су феноменалним перформансом на крају одушевили све присутне и пожелели повратак славних дана.

Звездине легенде су се на крају попеле на свечану бину, изнет је пехар намењен прваку Европе који су, симболично, предвођени Диком Стојановићем, поново подигли легендарни играчи Црвене звезде.