Велика РСБ акција: Буди прави звездаш, буди члан клуба – понедељак, 16:45, Маракана

Са осећајем задовољства, али и одговорности, позивамо све звездаше на колективну акцију доказивања привржености клубу!

Бити прави звездаш није само декларативно оглашавање, праћење на друштвеним мрежама и куцкање по форумима, па ни повремени долазак на утакмице. За почетак, бити прави звездаш значи – учланити се у клуб/редовно обнављати чланарину. Сваки клуб вреди онолико колико вреде његови навијачи, а колико клуб има навијача? За оне клубове који су организовани по принципу чланства, какав је и наш, клуб вреди онолико колико има чланова. Чак и у формално-правном смислу.

Стога је РСБ организовао звездашку акцију колективног учлањења, односно обнове чланарине за све оне који су се учланили у клуб од 2010. године. Ваша виртуелна Маракана вас позива да у понедељак, у поподневним часовима, од 16:45 па надаље, навратите до Сервиса за чланство на западној трибини и обавите своју звездашку дужност, уз пропратно дружење са звездашком браћом.

Учлањење у клуб и обнова коштају 1.000 динара за пунолетне особе, старосна група од 15 до 18 година плаћа 500 динара, док је учлањење за млађе од 15 година бесплатно, па нека родитељи слободно поведу своје мале звездаше, учлане их у клуб и обезбеде звездашку успомену. Подсећамо да том приликом можете купити и сезонске карте за ову сезону.

Напомињемо да сви навијачи који су окупљени на РСБ-у, а доказали су да су чланови клуба, имају приступ затвореном делу форума, неки кажу и највреднијем, где са другим члановима клуба деле информације и коментаришу догађаје везане за клуб који нису познати широј јавности. Желите пре свих да сазнате новости из самог клуба? Докажите чланарину и добићете приступ затвореном делу форума.

Да ли смо способни да напунимо простор око Сервиса за чланство и још једном пошаљемо поруку љубави и привржености клубу? Ово је такође и позив за звездашко дружење и свима онима који су звездашку дужност већ испунили. Сигурни смо да познају неког успаваног звездаша, пробудите га и дођите. За све нас ће бити довољно разлога за једно звездашко дружење – сви смо ми део једне велике породице а породица се увек окупља у топлини свога дома.

Поведите једног или више успаваних другара, поведите вашу децу, очеве, сестре, браћу, рођака или колегу са посла, дођите својој кући у понедељак 16.07. у 16:45 часова. Чекаће вас цела звездашка породица!

БУДИ ПРАВИ ЗВЕЗДАШ – БУДИ ЧЛАН КЛУБА!