Владан Милојевић: Вратили смо Звезду!

Творац великог успеха Црвене звезде, Владан Милојевић је након  утакмице видно задовољан одговарао на питања новинара и истакао огроман успех ове генерације.

„Јако велики успех. Веровали смо све време. Вратили смо Звезду где припада, иако тога можда још нисмо свесни. Да ли смо заслужено или незаслужено, није толико битно, битно је да је Звезда после много година ушла у Лигу шампиона. Апсолутно сви заслужују ово, од навијача, управе, стручног штаба, а највеће заслуге иду играчима који су показали карактер и колико воле овај клуб „, рекао је Милојевић на конференцији.

„Било је изузетно тешка утакмица. Противник је фантастичан, који има систем и начин игре, кога смо се прибојавали. Не одустају од свог плана. Једноставно, нисмо били ти на полувремену и били смо дужни. Играчи су то урадили и честитам им и хвала им за лепе тренутке“, казао је Милојевић.

„Много је Звезда пропатила годинама уназад. Драго мије да је ова генерација бар донекле повратила достојанство јер је Црвена звезда ипак велики клуб. У животу је најгора ствар када некоме пробудите емоције. Можете и да погрешите, али је јако тешко кад неком пробудите емоције и онда нема даље. Мислим да смо навијачима пробудили емоције и веру. Цео регион са нама. Много порука сам добио из Грчке, са Кипра, колико људи воле Звезду… Момци су то урадили резултатима, игром и борбеношћу и нема назад. Било је битно да ми њих пробудимо а они нама приређују нешто што не можете да купите“, завршио је Милоје.