Врањанци за почетак низа

Фудбалери Црвене звезде угостиће екипу Динама из Врања у шеснаестини финала Купа Србије. Утакмица је на програму 11. октобра са почетком у 18 часова.

Након репрезентативне паузе фудбалери Црвена звезда настављају са клупским обавезама. Наш тим ће у наредних недељу дана одиграти три утакмице на домаћем терену, а прва је сутра против Динама из Врања. Том утакмицом, Црвена звезда се укључује у наше најмасовније такмичење, у којем су амбиције највише.

Изабраници Владана Милојевића су искористили кратку паузу да одраде мини припреме у Словенији и тако спремни дочекају паклен период који је пред њима. По речима стратега нашег тима, Милан Родић и Вујадин Савић су се опоравили од задобијених повреди и конкуришу за сутрашњу утакмицу. Наш тренер ће након вечерашњег тренинга одлучити који играчи ће конкурисати за меч, а за очекивати је да фудбалери који су имали репрезентативне обавезе протеклог викенда, не конкуришу за састав.

Наш сутрашњи противник је хит прволигашког каравана. Екипа Драгана Антића се налази на челу Прве лиге и Врањанци не скривају намере да им је циљ пласман у Супер лигу Србије. У досадашњем делу првенства остварили су шест победа уз по један пораз и нерешен исход. По речима њиховог тренера у Београд долазе без беле заставе и покушаће да искористе свој добар моментум како би изненадили наш тим. Чланови екипе са југа Србије су и наши некадашњи чланови, Милан Јеремић и голман Милош Весић.

Да подсетимо, меч је на програму у среду, 11. октобра, са почетком у 18 часова.