Времена за одмор нема: Звезда гостује у Крушевцу

Фудбалери Црвене звезде настављају са серијом утакмица.

Наш тим у среду са почетком од 18:30 игра заосталу утакмицу 5. кола Суперлиге. Ово је друга утакмица од три, колико ће црвено-бели одиграти у седам дана.

Звезду ове среде очекује тежак задатак. Поготово након дерби меча на којем наш тим није приказао квалитетну партију. Владан Милојевић је на конференцији за медије истакао да верује у своје играче и да спрема неколико измена пред дуел с Напретком. Оно што је сигурно то је да не може да рачуна на Вујадина Савића и Николу Стојиљковића, док су остали играчи у комбинацији за меч.

Треба очекивати повратак Лоренца Ебесилија у стартну поставу, а не би било изненађење ако буде још измена у нашем саставу, пре свега у офанзивном делу тима.

Што се тиче сутрашњег ривала, екипа Напретка се консолидовала након „слабијег“ старта и везала је две победе. Са клупе их предводи прекаљени тренерски вук, Милорад Косановић, који је вечито инспирисан за дуеле са нашим тимом. Косановић на окупу има квалитетан састав који је годинама на окупу. Алекса Вукановић је ударна игла Чарапана и фудбалер који је врло незгодан за чување. Краси га одличан шут и веома је сналажљив пред противничким голом. Поред њега, истиче се и Ибрахима Ндиаје, који својом брзином може велике проблеме да направи на десном крилу. За Напредак наступају још и Ђуро Зец, Енвер Аливодић, Душан Весковац, Бојан Миладиновић…

Јасно је да Црвену звезду не чека лак задатак. Напредак је искусан тим предвођен искусним тренером, са којим црвено-бели имају изједначен скор прошле сезоне 1-1-1. Због тога наши играчи морају максимално ангажовано да уђу у сутрашњу утакмицу, поготово након слабијег издања у недељу увече.

Да подсетимо, утакмица је на програму у среду, 26. септембра, са почетком у 18:30.