Вулканско гротло „Маракане“ гута Наполитанце

Спектакл је заказан за 21 час.

Чекању је дошао крај. Црвено-бела јавност дуго је ишчекивала 18. септембар и старт у Лиги шампиона. Нашем клубу у госте долази италијански Наполи у првом колу „Ц“ групе најелитнијег такмичења.

Црвена звезда је спремна. По речима шефа стручног штаба, господина Владана Милојевића, наш тим неће бити пуки учесник групне фазе. Имамо шта да покажемо и то ћемо доказати. Наша екипа се у миру припремала за дуел са Наполитанцима. Максимално је мотивисана и у доброј је форми.

Звездин „инжењер“ успеха, Владан Милојевић, спрема „клопку“ за свог колегу на супротној страни. По информацијама које круже, Црвена звезда ће вечерас кренути у „чвршћој“ фомрацији. Средина терена биће ојачана са Гораном Чаушићем, где је јасна идеја Владана Милојевића да трком и чврстином парира везном реду Италијана. За креацију у нападу биће задужени Ел Фарду Бен и Марин/Кафу, док ће Ричмонд Боаћи тражити прилику да казни сваку шансу која му се укаже. Пред великим испитом биће и наша одбрана. Напад који је изградио Маурисио Сари, представља најјаче оружје Наполитанаца. Не сме бити празног хода у игри нашег тима, пошто се на овом нивоу, такав луксуз скупо плаћа.

Велики адут лежи у нашој „Маракани“. Вулканско гротло експлодираће вечерас када пољски судија да знак за почетак утакмице. Стадион је одавно распродат, сценографија на трибинама припремљена, само је потребно да ерупција буде довољно јака и да прогута Наполитанце.