Звезда без тројице на Куп Радивоја Кораћа!

Црвена зевзда ће на предстојећем турниру Купа Радивоја Кораћа у Нишу због ограничења у броју странаца бити лишена чак тројице првотимаца. Како сазнајемо стручни штаб се одлучио да прекобројни тројац буде: Мајкл Оџо, Мохамед Фаје и Кеј Си Риверс. Такође сазнали смо да насупрот неким инфоамцијама, нити један играч Црвене звезде није аплицирао за добијање пасоша. 

Да подсетимо читаоце да наступ у домаћим кошаркашким такмичењима има максимално 4 страна играча. Са обзиром да је ангажовањем Кеј Си Риверса Црвена звезда дошла до бројке од 7 иностраних играча, стручни штаб се нашао на тешком задатку да изабере тројицу прекобројних. Очекивано је било да недовољно уиграни Риверс не буде у тиму, док је за преостала два играча одлука пала у задњи час. Терет на позицији крилног центра мораће да понесу Бориша Симанић уз Марка Кешеља и Стратоса Перпероглуа, док на центру ће минуте поделити Мајк Цирбес и Душан Ристић.

Комплетан списак путника за Ниш: Регланд, Човић, Давидовац, Берон, Ненадић, Лазић, Добрић, Раданов, Перпероглу, Симанић, Кешељ, Ристић, Цирбес и јуниор Лазар Васић.