Звезда без тројице у националној лиги!

КК Црвена звезда ће у КЛС наступити без тројице првотимаца због ограничења у броју странаца који се може регистровати за домаће такмичење. Стручни штаб се одлучио да поред повређених Регланда и Перпероглуа у КЛС не наступа и центар Маик Цирбес.

На списку се налазе следећи играчи:

Раданов Алекса, Човић Филип, Кешељ Марко, Давидовац Дејан, Ненадић Немања, Лазић Бранко, Берон Били, Фаје Мохамед, Добрић Огњен, Ристић Душан, Симанић Бориша, Риверс Келвин Кресвел и Оџо Мајкл.

Сходно правилима КСС која дозвољавају 4 странца, у домаћем шампионату неће наступати Регланд Џо, Перпероглу Стратос и Цирбес Мајк. Први меч у домаћој Суперлиги екипа Црвене звезде одиграће у суботу 27.04.2019.године против екипе Дунава. Улаз на трибине за ту утакмицу ће бити слободан. О осталим информацијама везаним за премијерни меч Суперлиге, и термину продаје улазница за партере, ложе и места поред терена клуб ће се огласити накнадно. Црвено-бели ће се за место у полуфиналу плеј офа борити кроз групу А у којој се налазе екипе Дунава, ФМП-а, ОКК Београда, Борца и Златибора.