Звезда дочекује ОКК Београд

Кошаркаши Црвене звезде дочекују у среду од 19 часова екипу ОКК Београда у утакмици 4.кола Суперлиге Србије. Меч се игра у хали „Александар Николић“ и представља још једну прилику за црвено-беле да добром игром и победом остану први на табели групе А домаћег шампионата.

Тренер Милан Томић нема кадровских проблема пред ову утакмицу:

– Очекујем да одиграмо још један добар меч, након дербија групе са ФМПом. Понављам, не сме бити никаквих падова концентрације, празног хода у игри јер сви тимови који играју против Црвене звезде што је нормално и спортски, дају свој максимум у тим утакмицама. Зато морамо да играмо одговорно, да се држимо договора, да играмо ангажовано у одбрани, чиме би нам пут ка победи био знатно лакши.

Црвено-бели ће у уторак тренирати у време утакмице, а слична очекивања од дуела са повратником у елитно такмичење има и Дејан Давидовац:

– Ово ће нам бити први сусрет са ОКК Београдом који је добрим играма обезбедио пласман у Суперлигу кроз домаћу КЛС лигу. Млада екипа, која је жељна доказивања, и зато морамо да одговоримо енергијом и чврстом игром ,посебно у одбрани. Свака екипа у Суперлиги има свој квалитет, нема опуштања, јер прво место доноси предност домаћег терена до самог краја – рекао је Давидовац.

Карте за ову утакмицу продаваће се на благајни дворане „Александар Николић“ од 16 часова по следећим ценама:

ТРИБИНА – А, Б, Ц, Д – 200,00 дин.
Партер Б – 400,00 дин.
Партер 4 – 400,00 дин.
Ложа – 800,00 дин.
Плава ложа – 600,00 дин.
Бела ложа – 500,00 дин.
ПОЧАСНО МЕСТО-БОЧНО 1. РЕД – 2.000,00 дин.
ПОЧАСНО МЕСТО-БОЧНО 2, 3. РЕД – 1.500,00 дин.
ПОЧАСНО МЕСТО 1. РЕД – 5.000,00 дин.
ПОЧАСНО МЕСТО 2. РЕД – 3.000,00 дин.

На крају првог круга групе А, црвено-бели у суботу играју против Борца у Чачку.