Звезда договорила још два појачања!

Спортски сектор ради пуном паром. Још два појачања стижу у наш клуб.

Црвена звезда је данас сазнала ривала у првом колу квалификација за Лигу шампиона, као и потенцијалне ривале у другом колу, а спортски сектор клуба максимално посвећено ради на комплетирању тима пре почетка квалификација. Након Душана Јованчића, Дејана Мелега и Николе Стојиљковића, опрему ће ускоро задужити голман Зоран Поповић и крило Милан Јевтовић.

Искусни Поповић је тренутно члан норвешког Бодоа са којим му уговор истиче на крају године, те ће наш клуб морати да издвоји минимално обештећење. Бранио је у бројним клубовима у нашој земљи, а најзапаженије партије је имао у Вождовцу, одакле је и отишао пут иностранства. Долазак новог голмана не значи и одлазак Милана Борјана, пошто је 30-годишњи Поповић пристао на улогу резервисте, коју је до сада имао Немања Супић.

Други играч који ће ускоро потписати уговор са Црвеном звездом је крилни фудбалер Анталије Милан Јевтовић. Некадашњи фудбалер Борца је већ неколико прелазних рокова на мети нашег клуба и још раније је показао велику жељу за реализацију трансфера, али је проблем правио његов клуб. Сада је и та препрека отклоњена и кум Бранка Јовичића ће врло брзо постати и његов саиграч. Претходне године, Јевтовић је био члан норвешког Розенборга са којим је освојио титулу, а где је био други стрелац тима.

Очекује се да оба играча стигну најкасније до краја седмице.