Звезда довела капитално појачање за крај прелазног рока

Црвена звезда је у великом стилу, завршила зимски прелазни рок, довевши репрезентативца  Црне Горе Мирка Иванића у своје редове.

Мирко Иванић је поникао у новосадској Војводини, а долази из белоруског БАТЕ Борисова у којем је провео претходне 3 сезоне где је био један од кључних играча ове екипе. Иванић покрива позиције централног и офанзивног везног играча. Нови играч Црвене звезде  је на 126 утакмица у дресу белоруског првака, у свим такмичењима постигао 33 гола, уписавши приде 23 асистенције.

Иванић је дугогодишња жеља нашег клуба која се коначно остварила.

Како РСБ незванично сазнаје, Црвена звезда и БАТЕ су договорили обештећење од 1.3 милиона евра у 4 годишње рате (фебруар, април, август и децембар). На месечном нивоу, Иванић би требао да инкасира 35 000 европских новчаница.

Црвена звезда је овим доласком заокружила прелазни рок. Уз Иванића раније нашем клубу су приступили Видић (Златибор), Вулић (Напредак), Вукановић (Напредак), Милуновић (БАТЕ Борисов) и Гајић (Бордо), као и словак Ерик Јирка (Спартак Трнава) чији је трансфер договорен још летос.

Клуб су напустили Дегенек (АЛ Хилал), Милић (БАТЕ Борисов), Крстичић (АЕК) и Срнић (Лас Палмас), Стоjиљковић (Мајорка).