Звезда кажњена у 90. минуту

Црвена звезда је ремизирала са крушевачким Напретком у 27. колу Суперлиге.

фото: фкцз

Пред 10,351 навијачем на београдској „Маракани“, црвено-бели нису успели да савладају екипу Напретка, иако су водили до 90. минута.

Поново је Црвена звезда одлучила да чува резултат и да не игра своју игру након стеченог вођства, само што је за разлику од претходна два меча, кажњена на вечерашњем за индолентну игру.

Владан Милојевић је извео „комбинован“ састав. Наш тим очекује пет мечева у 14 дана, па је из тога разлога шеф прошарао састав тима. Тако вечерас није било у саставу Мичела Доналда, Бена, Јовичића, Срнића…

Ипак, то се није приметило у првих сат времена игре. Наш тим је опседао гол Крушевљана, стварао и машио шансе. До вођства, Звезда је дошла у 52. минуту. Ненад Крстичић је одлично натрчао на повратну лопту Пешића и топовским ударцем „пробушио“ Петровића. Међутим, то је све што је виђено од нашег тима. Након тога, Звездини играчи су се повукли и чували резултат. Казна је стигла у 90. минуту. Наша одбрана је лоше реаговала на убачену лопту са бока, коју је Ескић убацио у мрежу са петерца.

Црвеназвезда није успела да направи повратак као на мечу са Вождовцем и резултат је остао 1:1.