Звезда на победу од титуле!

Црвена звезда је славила у 33. колу Суперлиге са 3:0 против екипе Чукаричког.

Звезда је на корак од шампионске титуле. Наши играчи су славили на данашњој утакмици, пред нешто више од 7000 навијача, са 3:0 против екипе Чукаричког и на тај начин остварили 28 победу ове сезоне.

Прво полувреме је прошло у спором и незанимљивом ритму. Као да је топло време успавало играче оба тима, па је утакмица била без темпа и ритма.

Ипак, наставак доноси доста живости и доста бољу игру нашег тима. Тај препород је настао уласком Аџића који је био централна фигура у другом полувремену. Црвена звезда је дошла у вођство након сат времена игре. Аџић је одлично асистирао ка Бену, који се одлично спустио у казнени простор „Брђана“ и приземним шутем послао лопту у сам ћошак „Чукиног“ гола. На 2:0 повисио је Радоњић. Феноменално је наше крило промешало одбрану Чукаричког, где је на малом простору обишло тројицу дефанзиваца ривала и након тога послало лопту у мрежу. Права фудбалска мајсторија. Коначан резултат поставио је Аџић у 85. минуту. Млади играч је постао специјалиста за слободне ударце, пошто му је ово трећи гол ове сезоне из такве ситуације.

Звезда ће имати прилику за викенд да у Крушевцу и математички освоји титулу.