Звезда неубедљива, само реми у Хумској

Фудбалери Црвене звезде одиграли су нерешено против вечитог ривала резултатом 1-1. Наши играчи нису приказали партије које су их красиле ове сезоне, Партизан је током већег дела утакмице био боља екипа, али је голом Боаћија Звезда ипак успела да дође до бода.

Већ у првом минуту Партизан је дошао до прилике у Звездином шеснестерцу, Борјан се оклизнуо и после гужве у шестенестерцу Јанковић није искористио ову прилику. Партизан је опет преко Јанковића запретио у 7. минуту после грешке Бабића.

Први шут на гол Партизана Звезда је упутила преко Чаушића који је волејем покушао да савлада Стојковића. Партизан је наставио са теренском иницијативом и вршио притисак на одбрану Звезде која је тек у 27. минуту упутила шут у оквир гола.

Партизан је повео у 33. минуту после лошег додавања које је пресекао Гомеш, успео да предрибла до нашег гола и савлада Борјана са 17м.

Мало је фалило у 40. минуту да Партизан дуплира предност из комтранапада али је шут Гомеша изблокирао Дегенек. У 44. минуту Рикардо је шутирао право у Борјана.

Партизан је наставио са инијативом и у другом полувремену, Звезда је имала доста среће у 53. минуту пошто је шут Пантића погодио пречку. У 58. минуту Звезда је запретила преко Бена који је шутирао у Стојковића.

После нешто споријег дела игре Звезда је изједначила из корнера, Боаћи је упутио одличан шут на гол, Стојковић је избацио лопту из мреже али касно – лопта је прешла гол линију што се јасно видело на снимку касније.

Звезда је после овог гола преузела теренску иницијативу али није било узбуђења до краја утакмице. Звезда се после ове утакмице окреће даљим изазовима, али навијачи сигурно не могу бити задовољни вчерашњом партијом.