Звезда поново на стадиону где је постала бесмртна?!

Председник Наполија, Аурелио Де Лаурентис, поднео је захтев Европској фудбалској унији да Наполи утакмице Лиге шампиона као домаћин игра у Барију. Проблем је настао на релацији између градске управе и управе клуба. По том питању се огласио Де Лаурентис у италијанским медијима.

„Тражио сам од УЕФА-е ауторизацију да утакмице у Лиги шампиона играмо у Барију. Платио сам из свог џепа да 1.000 Наполитанаца дође на стадион Свети Никола“.

Уколико Европска фудбалска унија Наполију дозволи да утакмице на којима је домаћин игра у Барију уместо у Напуљу, Црвена звезда би се након 27 година вратила на стадион „Свети Никола“ где се попела на кров Европе.

Нема сумње да би звездаши извршили инвазију на Бари као што су то урадили и 27 година раније, а сама помисао да би Црвена звезда поново могла да заигра на месту где се златним словима уписала у књиге европског клупског фудбала, буди посебне емоције међу звездашима.

У наредним данима очекује се расплет ситуације и званична потврда где ће Наполи као домаћин играти у овогодишњој Лиги шампиона.