Звезда против Игокее за продужетак победничког низа

Следећи противник кошаркаша Црвене звезде је екипа Игокее, а црвено-бели ће у суботу од 21 час у дворани „Александар Николић“ покушати додатно да увећају серију победа.

Дворана „Александар Николић“ је неосвојива тврђава за противнике Црвене звезде у новој сезони. Беспрекоран старт сезоне Томићеве чете ће покушати да поквари Игокеа, која у оквиру 4. кола АБА лиге гостује београдским црвено-белима.

Игокеа је последњи пут на гостовању Звезди тријумфовала у новембру 2015. године. Након тога су црвено-бели забележили 2 победе код куће и три на страни. Тада су Коматина, Ћапин и Радивојевић били најефикаснији у редовима гостију. Некадашњи играч црвене звезде ће и овога пута покушати црвено-белима да поквари планове. Игокеу од овога лета са клубе предводи Ненад Трајковић. Поред већ поменутог Вука Радивојевића, за Игокеу наступа још један наш бивши играч. У питању је Сава Лешић. Такође, ту су и Роберт Рикић и Домен Лорбек, а највеће појачање и убедљиво најквалитетнији играч гостију је Томислав Зубчић. Хрватски играч је прави лидер овог тима и представљаће највећу опасност по кош црвено-белих.

Милан Томић и Били Берон су изнели очекивања пред сутрашњи дуел.

„ Очекује нас меч са озбиљном екипом, која тачно зна шта ради на терену. Оформили су састав са доста играча који имају искуство играња и у Европи и на абалигашким теренима. Такође, победили су Цибону у Загребу, дакле знамо да морамо да будемо спремни да одиграмо чврсто и са пуно концентрације, јер желимо да забележимо нову победу“, рекао је први тренер Црвене звезде мтс.

Били Берон: „ Свака утакмица за нас је важна, посебно и када је играмо на домаћем терену. Екипа Игокее има и неколико добрих Америчких играча, стручни штаб и тренери ће нас добро припремити и упознати са свим квалитетима екипе Игокее. Оно што је до нас је да морамо да кренемо снажно, да одиграмо добру одбрану и да не дозволимо никакав пад концентрације у овој утакмици“.

Карте за сутрашњи меч се могу купити на свим пословницама Евентима.